תושב צפת בן 20 חשוד במכירת פרטים אישיים ברשת הטלגרם

המערכת שנתפסה בידי החשוד. צילום: דוברות המשטרה

במסגרת המאבק בעבירות ברשת, יחידת הסייבר בלהב 433 עכבה הבוקר (חמישי) לחקירה תושב צפת בן 20, בגין חשד למכירת פרטים אישיים של אזרחים ישראליים ברשת הטלגרם

מחומר הראיות שנאסף במסגרת החקירה הסמויה עלה כי החשוד השיג גישה למאגרי מידע פרוצים, ומכר את המידע באמצעות פלטפורמות תשלום מקוונות. במסגרת החקירה הסמויה, נחשפה זהותו ואותרו מאגרי המידע הפרוצים שבשימוש.

עם המעבר לחקירה גלויה, החשוד עוכב לחקירה, ונאספו ראיות הקושרות אותו למעשים המיוחסים לו.

עם סיום החקירה החשוד שוחרר בתנאים מגבילים

משטרת ישראל מבקשת לחדד כי החזקה והפצה של מאגרי מידע פרוצים ובהם פרטים אישיים של אזרחים אסורה על פי חוק.




לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא