בחרו כיצד ליצור קשר

איבוד נקודות ראשון לילדי מרום הגליל – שוהם אזרואל מנע הפסד בכורה

רצף של 7 ניצחונות רצופים נקטע לקבוצת הילדים א' של מרום הגליל שאיבדו נקודות ראשונות בליגה, דווקא לפני משחק העונה נגד סחנין.

מרום הגליל אירחה בק"ש את ילדי אחווה מנדא ונקלעה לפיגור 1-0 עשר דקות לסיום המשחק. שוהם אזרואל הקפטן הכשרוני, איזן את התוצאה ל-1:1 בדקה האחרונה בשער נהדר מ-17 מטר והשאיר את קבוצתו בלתי מנוצחת. בלט במשחק השוער ליאם צור. מועדון הכדורגל הפועל מרום הגליל התייצבו למשחק בתלבושת חדשה שנתרמה ע"י קובי ורעות תשובה ממושב דלתון ובנוסף ציידו את השחקנים בטרנינגים לחורף הקר עבור.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה