במרום הגליל, גוש חלב וראש פינה יהיו לימודים – בצפת, חצור ובטובא האדומות יישבו בבית

אחרי יותר מחודש, הלימודים במוסדות החינוך יחודשו. על פי מתווה משרד הבריאות שאושר בקבינט, בגנים ובכיתות א'-ד' יחזרו ללמוד בערים שצבע הרמזור שלהן ירוק וצהוב. בנוסף, יתקיימו לימודים רגילים גם בערים כתומות שציון הרמזור שלהן אינו גבוה מ-6.5, וששיעור המחוסנים בהן בקרב בני 50 ומעלה גבוה מ-70%.

בצפת, בחצור, קריית שמונה ובטובא שם התחלואה ממשיכה לעלות בקצב מעורר דאגה כמו בשאר הערים האדומות לא ייערכו לימודים אך.בגני הילדים, בבתי ספר היסודיים והעל יסודיים (כולל בכיתות ה'-יב') ניתן לקיים מפגשים בשטח פתוח בקבוצה של 9 תלמידים ומורה לכל היותר. הרעיון ללימודים בחוץ לא ישים במזג האוויר הגלילי. לפי מתווה הרמזור יהיו לימודים ביסוד המעלה – ירוק, מבואות חרמון – ירוק, מועצה אזורית הגליל העליון – ירוק, מועצה איזורית גולן – ראש פינה – כתום, גוש חלב – כתום, קצרין – כתום.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה