מנהל הסוכנות לעסקים קטנים סייר בפארק התעשייה דלתון

רן קויתי מנהל הסוכנות לעסקים קטנים ומ"מ מנהל מינהל אזורי תעשייה ביקר היום (רביעי) בפארק דלתון. מארחו מנכ"ל פארק דלתון ללו וילנסקי ליווה את ביקורו במפעלים אלכם מדיקל , בפארק התשייה תפן יזמות וביקבים.

צילום: אבן צור תקשורת.

במפעל אלכם נחשף קויתי לפעילות חברת "אלכם מדיקל" ושמע על המפעל באיטליה ועל החברה בארה"ב שמשווקת בצפון אמריקה את המוצרים. מוצרי החברה הם הם חלק מסטים המגיעים לבתי חולים. החברה מייצרת מוצרי פלסטיקה עם שילובים באלקטרוניקה. המפעל מעסיק בארץ כ- 400 עובדים ובסה"כ בעולם כ- 600 עובדים. אמיר שונטל מנהל תפעול ישראל ומנהל אתר דלתון דיווח כי בניית תשתיות קרקע למרכז לוגיסטי ענק נמצאת בעיצומה .גובהו יהיה כ-20 מ'.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה