תום פרנץ, זוכה העונה השלישית של התוכנית 'מאסטר שף',הגיע עם משפחתו ל-"הגושרים מלון בטבע ", על מנת להעביר ביחד עם שף המלון, שי לוינשטיין, סדנת בישול לט"ו בשבט עבור אורחי המלון.
במהלך הסדנא עמלו השניים על מגוון רחב של מנות המשלבות פירות יבשים של חג,בין המנות היו פלפל סלומון, קרשט פיסטוק על טבולה עשירה בפירות יבשים,מאפה בצורת כוכב עם פסטו ועשבי תיבול במילוי פירות יבשים ועוד.
את מרכז תשומת הלב בסדנא קיבל דווקא בנו של תום, דוד בן ה-4, שהתעקש לעזור לאבא מול כל הקהל. למחרת בבוקר דודו עוז ,מנכ"ל הגושרים מלון בטבע, הזמין את תום לנטוע עץ בשטחי המלון יחדיו לרגל החג ובארוחת שישי ערכה משפחת פרנץ קידוש ביחד עם בני משפחתו של שף המלון .
אולי יעניין אותך
לגלות עוד מהאתר חדש בגליל
Subscribe to get the latest posts sent to your email.