מאסטר שף תום פרנץ השתתף בסדנת בישול לט"ו בשבט במלון "הגושרים מלון בטבע"

תום פרנץ, זוכה העונה השלישית של התוכנית 'מאסטר שף',הגיע עם משפחתו ל-"הגושרים מלון בטבע ", על מנת להעביר ביחד עם שף המלון, שי לוינשטיין, סדנת בישול לט"ו בשבט עבור אורחי המלון.

תום פרנץ עם השף שי לוינשטיין ומנכ"ל המלון דודו עןז.
תום פרנץ עם השף שי לוינשטיין ומנכ"ל המלון דודו עןז.

במהלך הסדנא עמלו השניים על מגוון רחב של מנות המשלבות פירות יבשים של חג,בין המנות היו פלפל סלומון, קרשט פיסטוק על טבולה עשירה בפירות יבשים,מאפה בצורת כוכב עם פסטו ועשבי תיבול במילוי פירות יבשים ועוד.

תום פרנץ

את מרכז תשומת הלב בסדנא קיבל דווקא בנו של תום, דוד בן ה-4, שהתעקש לעזור לאבא מול כל הקהל. למחרת בבוקר דודו עוז ,מנכ"ל הגושרים מלון בטבע, הזמין את תום לנטוע עץ בשטחי המלון יחדיו לרגל החג ובארוחת שישי ערכה משפחת פרנץ קידוש ביחד עם בני משפחתו של שף המלון .

דילוג לתוכן