יו"ר עמידר ביקר בצפת וחילק חבילות מזון לנזקקים: "אסור שאף אחד יישאר בלי אפשרות לחגוג את החג"

יו"ר עמידר, יצחק לקס, הגיע היום (שני) לסיור מיוחד בצפת, חילק חבילות מזון לנזקקים וחנך מרכז קהילתי חדש ברחוב דוד אלעזר. "במיוחד בפסח, אסור שאף אחד יישאר בלי אפשרות לחגוג את החג כהלכתו", אמר לקס.

00000000

ביקורו של יו"ר עמידר בעיר החל בדיור מוגן ברחוב הנשרים, שזכה בפרס חמישה כוכבי יופי. "אתם עושים עבודת קודש", בירכה אותו סימה, דיירת במקום. "תודה רבה על כל העבודה שאתם עושים בשבילנו".

לקס חילק גם חבילות מזון לדיירים, במסגרת מבצע ארצי משותף לעמידר ועמותת פתחון לב. החבילות כללו, בין היתר, מצרכים בסיסיים כמו מצות, סוכר ושמן וכן נס קפה, מים בטעמים, שימורים, תירוש ועוד.  בסך הכול חולקו בצפת 88 חבילות, מתוך כ-1,500 ברחבי הארץ.

"זוהי זכות גדולה לעסוק בעשייה למען האחר כל השנה ובמיוחד בתקופות חגים", סיכם לקס. "אני תמיד חוזר ואומר לפני כל דירה יש דייר ולכן חשוב מאוד שכל אחד מאיתנו יירתם ויעזור למישהו, כל אחד על פי יכולתו. ככה ניצור חברה בריאה וחזקה יותר".

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.