קבלו לייק:כמו באירופה – אטרקציית הסלפי החדשה בצפת

בדומה לבאטומי, פראג, וורשה וערי תיירות באירופה, החליטה צפת לאמץ את שלטי I LOVE המזוהים כל כך באותם ערים ולהציב שלט דומה ברחבת העירייה.

אתמול (רביעי) חנך ראש עיריית צפת שוקי אוחנה את השלט "I LOVE ZEFAT". תושבי העיר ומטיילים ונופשים, התקשו להשאר אדישים, הצטלמו עם השלט ותייגו עצמם ברשתות החברתיות. בפנייה בפרסם בעמוד הפייסבוק כתב אוחנה: "אני קורא לתושבי צפת להגיע, להצטלם ולהפיץ את האהבה והיופי של עירנו ברשתות, צפת ממשיכה להתחדש".


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא