קפאו במקומם: קבוצת הנוער של צפת הובסה 1:9

אחרי ניצחונה של קבוצת הנוער של עירוני צפת במחזור הקודם 1:4 על צעירי סכנין, דיברו שם על דרך חדשה עם מאמן חדש ושחקנים שחזרו הביתה מקבוצות אחרות לא יותר סיבות ותירוצים.

לאחר משחקה של צפת באמצע השבוע, הסתבר שלא רק שהקבוצה לא עלתה לדרך חדשה, היא גם ספגה את הפסדה הגדול ביותר העונה. צפת ספגה הפסד 1:9 במשחק חוץ נגד בועיינה הממוקמת במקום השני. המשחק למעשה הוכרע כבר במחצית הראשונה כשהמקומיים, הוליכו 0:5. במחצית השנייה הם הוסיפו עוד 4 שערים. השער הבודד לצפת הובקע בדקה ה-81 בבעיטת 11 מטר מרגלי עיסא חביב. לצפת זה היה הפסד שמיני העונה. משחקה הבא של צפת יהיה בדרבי האזורי, מול הפועל מרום הגליל.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה