fbpx

חדשה ומפתיעה: מסעדת שף חלבית צפתית בולונג'רי

הבעלים מיקי אביסרור. צילום: שלום אלבז יח"צ SE

בין גלי הקורונה לצד לא מעט עסקים שנסגרים יש גם ההתחדשות קולינארית בצפת ועסקי מזון חדשים ומשובחים נפתחים בבירת הגליל. כחודשיים לאחר פתיחת מסעדת השף 'סומאק' במתחם מלון וילה גליליי, התחדשה צפת במסעדה חלבית צפתית עם ניחוחות צרפתיים ותפריט שף עשיר בכשרות מהדרין- מסעדת בולונג'רי

המסעדה החדשה, בולונג'רי (boulangerie) ממוקמת במתחם 'סיטי צפת',  שף נועם בכר, בעל עבר עשיר במלונות ומסעדות באילת (הרודס, מלכת שבא, ניין-ביץ וכו') עלה צפונה על מנת לבנות את התפריט וגם להגיש לכם מנות קסומות לצד הקונדיטור ובעלי המסעדה- מיקי אביסרור.

המסעדה החדשה מתבססת על מוצרי גלם איכותיים וטריים כאשר רובם הינם מהתוצרת הגלילית,  בין היתר מדובר בארוחות בוקר עשירות מאוד עם מבחר גדול של סוגי גבינות, מטבלים, סלטים ולחם מחמצת לצד ביצים לבחירה, כריכים, פסטות, רביולי, קנלוני גבינות, טוסטים סלטים, דגים טריים,  המבורגר צמחוני, פיצות, שקשוקות פטריות ממולאות ועוד. תפריט הקינוחים כולל בין הייתר קרם בורלה, מגדל פנקייקים עם קרם פרש ורוטב דובדבנים, עוגת קרפים חמה ועוד. "לאחר בחינה של חומרי הגלם הטריים המשובחים בגליל ומחשבה על טוויסט קולינארי גלילי עם נגיעות צרפתיות במנות השונות יצרנו תפריט עשיר, מגוון ומיוחד. אנחנו מכינים את כל הרטבים והממרחים במקום, בדומה לקינוחים וכלל המנות" סיפר שף נועם בכר, "התפריט שלנו יהיה עונתי- מתחלף, כעת אנחנו מתבססים על גידולי הקיץ מבחינת פירות העונה, תבלינים טריים וכו' ובמקביל שוקדים על תפריט החורף שיושק במהלך חודש אוקטובר" אמר הבעלים והקונדיטור מיקי אביסרור.

התפריט במסעדה הינו עונתי- מתחלף וזאת על מנת לשמור על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים הקיימים בעונה ספציפית של השנה. המסעדה פתוחה מידי יום מהשעה 8:00 ועד 22:00 כאשר ארוחות הבוקר למשל, מוגשות לאורך כל היום. בולונג'רי, הגדוד השלישי 1 בניין סיטי סנטר צפת, להזמנת מקום: 04-6055770

המדור מפורסם בעיתון המודפס, באתר, בפייסבוק ובאפליקציה. להשתתפות במדור צרו קשר: 055-6678895

השאר תגובה

דילוג לתוכן