סמל ר' ממרום הגליל סיים בהצלחה קורס צוללן – "התפקיד משמעותי מאוד ואני מצפה לתחילת השירות בצוללות"

באמצע השבוע הגיע לסיומו קורס צוללן 120 של זרוע הים בחיפה. מדובר בקורס מהיוקרתיים והייחודיים בצה״ל, שאליו הגיעו כ-30 מתמיינים מתוך מאות מועמדים מידיי שנה. בין המתמיינים, סמל ר' בן ה-19 ממועצה אזורית מרום הגליל.

צילום: דובר צה"ל.

הקורס נמשך שנה וחודשיים ומתחלק לשני שלבים מרכזיים – שלב "בסיסי" ושלב "ייעודי". קורס צוללן הוא קורס התנדבותי, מאתגר, מקצועי וערכי. עם סיום הקורס, מוענקים לבוגרים דרגת הסמל, רישיון צלילה (שני כוכבים) וסיכת צוללן. אורך הקורס הינו שנה וחודשיים. הקורס נמשך שנה וחודשיים ומתחלק לשני שלבים מרכזיים – שלב "בסיסי" ושלב "ייעודי".  קורס צוללן הוא קורס התנדבותי, מאתגר, מקצועי וערכי. עם סיום הקורס, מוענקים לבוגרים דרגת הסמל, רישיון צלילה (שני כוכבים) וסיכת צוללן. סמל ר', המתגורר במרום הגליל הרחיב בתיכון את לימודיו במקצועות פיזיקה וחקלאות ובשעות הפנאי. הוא אוהב מאוד ספורט וכדורגל בפרט. על השירות בצוללות הוא מספר: " מכירים פה חברים לחיים – התפקיד משמעותי מאוד ואני מצפה לתחילת השירות בצוללות".


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

פרסמו אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא